Blog

Start

August 21, 2005

Een memorabele dag vandaag: mijn allereerste blog! Ik zal hier een varieteit aan onderwerpen ‘bloggen’ maar hoofdzakelijk over software ontwikkeling allerhande. Deze postings zal ik in het Engels doen om een zo groot mogelijk publiek te kunnen bereiken indien nodig.

Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn ervaringen. Enjoy!

Profile picture of Jan Van Ryswyck

Jan Van Ryswyck

Thank you for visiting my blog. I’m a professional software developer since Y2K. A blogger since Y2K+5. Curator of the Awesome Talks list. Past organizer of the European Virtual ALT.NET meetings. Thinking and learning about all kinds of technologies since forever.

Comments

About

Thank you for visiting my website. I’m a professional software developer since Y2K. A blogger since Y2K+5. Curator of the Awesome Talks list. Past organizer of the European Virtual ALT.NET meetings. Thinking and learning about all kinds of technologies since forever.

Latest articles

Contact information

(+32) 496 38 00 82

infonull@nullprincipal-itnull.be